Ikke-autoriserede forhandlere

For at beskytte Environ brugere i Danmark føler vi, at det er nødvendigt at advare kunderne omuautoriseret hjemmesider, der sælger Environ online.
Her kan man se den officielle liste over uautoriserede forhandlere angivet af www.environ.co.za

Vigtigt: 
Environ Sydafrika sælger ikke til disse ikke-autoriserede forhandlere, og kan ikke garantere for produkternes originalitet eller kvalitet, enten på grund af en bivirkning, allergi eller fejl i produkterne.

Ikke-autoriserede forhandlere har som regel ingen kontaktdetaljer som telefon numre, adresser, juridisk selskabsnummer eller CVR-nummer anført nogen steder. Hvis du køber noget online, er det altid værd at kontrollere om de nævnte oplysninger findes, før du indtaster dine kortoplysninger.

Når man køber Environ produkter fra en autoriseret Environ forhandler, er produkterne garanteret til at være: Det friskeste produkt: Vores produkter kommer direkte fra producenten, hvilket betyder, at de aldrig vil være udløbet, sælges efter sidste salgsdato, forurenet, eller genfyldt med et forfalsket produkt. Vores produkter er importeret med fly blot for at undgå de høje temperaturer, der kan være forbundet med søfragt, og er opbevaret under strenge temperatur-kontrollerede betingelser for at sikre deres effektivitet.