Om Dr. Fernandes

Dr. Des Fernandes, der af Insignia anerkendes som en af verdens ti bedste kirurger indenfor kosmetisk, plastik- og rekonstruktionskirurgi, var den første medicinske ekspert, der introducerede A-vitamin og antioxidanter i effektive doser i sin første kosmetiske hudplejeserie. Denne serie etablerede Environ® som frontløber og et førende navn indenfor hudpleje, en position, som stadig kendetegner Environ. Hans forskningsresultater på området er dokumenteret i adskillige lægevidenskabelige tidsskrifter. Dr. Fernandes fastslog, at fremtidens hudplejeprodukter burde indeholde tilstrækkelige mængder af A-vitamin, C-vitamin og antioxidanter, for at beskytte huden mod de ultraviolette strålers skadelige effekt og påvirkningerne fra det moderne livs stress.

Han dimitterede MB. B. ch. fra Witwatersrand-universitetet i Johannesburg. Oprindeligt havde han planlagt en karriere som hjertekirurg, men ændrede retning og blev specialist indenfor kosmetisk, plastik- og rekonstruktionskirurgi.
Udover stor erfaring fra forskellige hospitaler i England, arbejdede han i 1973 også sammen med Professor Christiaan Barnard, den verdenskendte sydafrikanske hjertekirurg der, som den første i verden, udførte en hjertetransplantation.

Dr. Fernandes har skrevet adskillige afhandlinger og været medforfatter på medicinske publikationer omhandlende forskellige procedurer indenfor plastikkirurgi. For nyligt udvidede han sin forskning indenfor hudens sundhed og pleje samt foryngelse ved brug af vitamin berigede hudplejeprodukter og metoder til forbedret indtrængning – særligt gennem skin needling for at stimulere collagenet i huden. Han har forelæst ved kongresser for plastik- og rekonstruktionskirurgi samt dermatologikongresser verden over og modtager konstant anmodninger om forelæsninger, der omhandler hans metoder.